artikel

Sahlin vägrar förstå EU:s brister

Sahlin anser att man inte får tycka illa om EU. Och tror att ett sådant tyckande förstör alla samarbetschanser. Precis som miljöpartiet. Jag tycker precis tvärtom!

Och jag vill inte och tänker inte ändra min åsikt för att Sahlin och några språkrör tycker det. Aldrig i livet! Jag tycker att Sverige ska gå ur EU. Varors och tjänsters fria rörlighet över gränserna är inte överordnat att makten ska utgå från folket. Det kan det aldrig bli för mig. Så länge EU har detta som prioritet 1 och som gäller över alla andra regler så kommer jag att stödja ett utträde ur EU. Eftersom det är grundfelet med EU.
Det här betyder ju att folkets vilja kommer alltid att hindra den fria rörlighet med någon form av bedömning.
LO sossar och borgare i skön förening LOVADE och LOVADE en massa saker. Alla var osanna har det visat sig. Alkoholpolitiken var Sveriges ensak SA DE!. Kollekivavtalen skulle inte röras! SA DE! De ljög!
Nej-sidan insåg och begrep!  Och fick rätt!
Vaxholm hände ! Ruffert hände!
LO och s blundar!  Och verkar se ingenting!

Jag har personligen skickat ett mail till Wanja Lundby-Wedin angående denna allvarliga sak. Efter en vecka har hon vägrat svara. Byggettan var inbjuden till en dragning om Lissabonfördraget av EU-parlamentarikern Eva-Britt Svensson från vänsterpartiet. De kunde inte komma "på grund av det känsliga läget". Oacceptabelt!
Information och debatt får alltså inte ske om EU!!!!
Detta är en demokratisk katastrof!

Jag skäms att bo i detta land! Och denna gång kan jag inte ens skylla på alliansen!

Jan Wester

Kopiera länk