artikel

Sverigedemokrater och nazism

Jag har alltid hävdat att Sverigedemokraterna är ettt parti skapat för att när de fått tillräckligt starka resurser, läs pengar, ska ta över makten i Sverige. Även med våld om så krävs. Aschberg visade detta med dold kamera för några år sedan men alla verkar ha blundat. Eller glömt. Klicka i texten så ser du varför jag påstår det här.

Tidningen Flamman berättar i senaste numret att flera kommunfullmäktigeledamöter för Sverigedemokraterna har under senaste året DONERAT PENGAR TILL NAZISTISKA ORGANISATIONER.
Expo och Expressen är källor i detta konstaterande.

Är du som arbetare fortfarande intresserad av detta parti ?

Ledsen men jag är inte klar.

Flamman berättar vidare att en ersättare för partiet i Göteborgs kommunfullmäktige ska ha satt in pengar
till Svenska Motståndsrörelsen ett  20-tal gånger under  2007 via  telefonabonnemang,.

Det finns fler exempel i Flamman. Läs dem! Det här bekräftar för mig att de nazistiska organisationerna
jobbar på att bli rumsrena. Det gör de med att LÅTSAS omfamna demokratin. Som jag brukar säga: ALLA PARTIER I RIKSDAGEN VÄRNAR ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE. Igår slutade detta gälla när det s.k.
religiösa partiet i Sveriges Riksdag, kd,  anammar en tanke som stärker tanken att alla människor är INTE är lika mycket värda. Nu ska inte ens flyktingar få ta sina barn eller familjer till Sverige. FYRA ÅR! säger våra överstepräster! Är det vänsterpartiet som är det enda partiet som ser mänskliga behov ? Jag VET ju självklart att det ÄR så, MEN jag beklagar det samtidigt!
Nu har vi alltså plötsligt fått en allians som i ett slag gjort sd rumsrent. Tack för det alliansen!
Som vanligt förstod ni väl inte vad ni gjorde, ELLER gjorde ni det ?

  • Jan Wester

Kopiera länk