artikel

Jag är skeptisk

Jag känner det som att sveriges television sviker sitt förtroende. Så länge SVT är en informationskanal så SKALL och BÖR den anpassa sig efter den DEMOKRATI den lever i. Klicka i texten om du orkar läsa resten där jag försöker visa varför vänsterpartiet finns.

 

Jag känner det som att sveriges television sviker sitt förtroende. Så länge SVT är en informationskanal så SKALL och BÖR den anpassa sig efter den DEMOKRATI den lever i. Enligt mitt synsätt handlar detta om att inte ensidigt prisa en alliansregering. Detta verkar vara den allenarådande mentalitet som råder i ett media som jag betalar för och eftersom jag inte röstade på alliansen så anser jag att jag bör få veta vad oppositionen anser i frågor som tas upp. DET ÄR ETT DEMOKRATISKT UNDERSKOTT att inte alla åsiker belyses och respekteras i ett demokratiskt samhälle.
Jag anser att SVT:s s.k. reportrar sviker sitt åtagande och inte gör sitt jobb som faktiskt
är att jaga och sätta blåslampa på makten.

Eftersom man  numera gjort politik till underhållning så gäller detta ALLA journalister oavsett inriktning tyck vad ni vill men SÅ måste det vara.

Varför ska man ha en högre lön än medellönen när man sitter i riksdagen ? Ingångslön med noll erfarenhet i arbetslivet kanske då skulle räknas som i resten av arbetslivet. Observera att vänsterpartiet är det enda parti som anser det viktigt att sänka riksdagsmäns löner och som dessutom motionerar outtröttligt om och om igen om detta hela tiden.

Eftersom högerregeringen tycker att Sverige är ett företag som väl snart ska vara på börsen  också så kan man ju vänta sig det värsta. Vi är inte där än men det är väl en tidsfråga.

Nu till mitt exempel: sportjournalisten skulle plötsligt utses till underhållare med eget program , vaddå talkshow, självklart, reinfeldt en var första gästen om jag minns rätt, sitter i regeringen tydligen och dessvärre kallar han sig ju till de flesta människors förtret statsminister, grundat på aktuella opinionsundersökningar där 11% skiljer mellan blocken!
jag letar vilka andra politiker har vi sett i det programmet ? jo en!
maud olofsson! men hon tillhör ju alliansen!

en misstanke som ser ut som en tanke!

vad jag försöker plantera här är en insikt till svenska folket att det som sker handlar inte om slump utan en planering under flera år. tankesmedjor kallas de från början. de har använt strategier för att få folk att glömma vad de egentligen tycker och är viktigt.

folk i sverige vill och gillar solidaritet. man vill betala skatt när det handlar om att ge till sin ålderdom och att bygga ett samhälle som ger medborgarna service.

sverige och täby kommun är inget företag.

Människor ska må bra och de pengar som finns ska användas för att ordna detta, inte sittas på utan användas i det som kan generera tillgångar för framtiden.

Många tror att alla arbetsplatser kommer att tvångsövertas över en natt om vänsterpartiet skulle få egen majoritet. DETTA ÄR TOTALA DUMHETER!

Om någon orkar läsa vårt partiprogram så kommer de att förstå att detta är en process som inte kan lyckas om den drivs uppifrån. Detta krav måste komma nerifrån folket för att kunna bli verklighet. Innan dess sker ingenting inte ens med Lars Ohly som statsminister.

Många förstår inte det men det är så det är. Lars Ohly svarade själv på frågan när han var inbjuden till företagrna när han fick frågan:

Om du blev statsminister vad skulle hända ?

Lars Ohlys svar var: inte särskilt mycket, ni skulle knappt märka det under fyra år.

Först och främst: första prioritering alltid: den lilla människan  som mår dåligt och känner sig misshandlad av myndigheter SKALL ALLTID känna att den fasta punkten i tillvaron  är vänsterpartiet. DETTA ÄR VÄNSTERPARTIET!

Inga kompromisser ska överhuvudtaget accepteras på dessa grundläggande punkter.

Jag LOVAR att jag med den direktkontakt vi har med överheten i detta parti vi kommer att avsätta varje ledning som försöker något.

De skulle inte ha en chans faktiskt!

Jan Wester

 

Kopiera länk